Liha ja lihasaaduste tootmise tehnoloogilised juhendid. 8. osa, Endokriin-, ferment- ja eritooraine kogumine ning konserveerimine
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Liha ja lihasaaduste tootmise tehnoloogilised juhendid. 8. osa, Endokriin-, ferment- ja eritooraine kogumine ning konserveerimine

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
Fujitsu fi-7180
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud kuni 01.01.2034
ESTER
b1418672x
ISBN
978-9949-704-29-3 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:342655

Märksõnad

VAATA VEEL