Toidu säilimisaja määramine. 1 osa : (täiendatud ja parandatud väljaanne)
Vaata Vaata

Alla laetud 0 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Toidu säilimisaja määramine. 1 osa : (täiendatud ja parandatud väljaanne)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Mati Roasto
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
Autorile viitamine – Mitteäriline eesmärk – Tuletatud teoste keeld (CC BY-NC-ND)
ESTER
b54262616
ISBN
978-9949-698-73-8 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:987908

Märksõnad

VAATA VEEL