Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus
Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus
Ei ole kättesaadav välisvõrgus
Основы микробиологии. Гигиена и санитария в общественном питании : методические указания и контрольные задания для студентов заочников III курса специальности "Технология общественного питания" (2711)
Koostaja: Aino Kann, Autor: Tallinna Tehnikaülikool. Toiduainekeemia ja tehnoloogia kateeder
Raplamaa pärandkultuuristAat Sarv, Kalev Tihkan, Mehis Maipuu, Tiit Petersoo, Lembitu Twerdjanski, Arvi Sepp, Jüri Kõiv, Raul Aalde, Hetti Kask, Toivo Sepp, Uno Treier, Jürgen Kusmin
Acta historica Tallinnensia ; 13Eesti Teaduste Akadeemia, Tallinna Ülikool. Ajaloo Instituut, arheoloogia ja kunstiajaloo keskus Tallinna Ülikool. Ajaloo, Tartu Ülikool