Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile
Vaata Vaata

Alla laetud 6 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Juustude soolamine ja soola mõju kvaliteedile

tehnilised andmed

Kirjastaja:
BioCC
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
BioCC OÜ
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
CC BY-NC-SA
ESTER
b47616519
ISBN
978-9949-882-39-7 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:348080

Märksõnad

VAATA VEEL