EVS-EN ISO 6887-2:2017 Toiduahela mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2, Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad = Microbiology of the food chain : preparat...
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 6887-2:2017 Toiduahela mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2, Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad = Microbiology of the food chain : preparat...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b47693861

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:330977

Märksõnad

VAATA VEEL