EVS-ISO 1443:2014 Liha ja lihatooted : üldise rasvasisalduse määramine = Meat and meat products : determination of total fat content (ISO 1443:1973)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-ISO 1443:2014 Liha ja lihatooted : üldise rasvasisalduse määramine = Meat and meat products : determination of total fat content (ISO 1443:1973)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise, eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b4444302x

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213590

Märksõnad

VAATA VEEL