EVS-EN ISO 6887-5:2010 Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5, Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks = Microbiology of food and anima...
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 6887-5:2010 Toidu ja loomasöötade mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste valmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 5, Erieeskirjad piima ja piimatoodete ettevalmistamiseks = Microbiology of food and anima...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b28891508

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213249

Märksõnad

VAATA VEEL