EVS-EN ISO 5534:2004 Juust ja sulatatud juust : kuivainesisalduse määramine (referentsmeetod) = Cheese and processed cheese : determination of the total solids content (reference method) (ISO 5534:2004)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 5534:2004 Juust ja sulatatud juust : kuivainesisalduse määramine (referentsmeetod) = Cheese and processed cheese : determination of the total solids content (reference method) (ISO 5534:2004)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b27156151

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213234

Märksõnad

VAATA VEEL