Polyphenolic composition of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) and blackcurrant (Ribes nigrum L.), antibacterial and free radical scavenging properties of these plants in comparison with some other food plants : a thesis for applying for the degree of Doct...
Vaata Vaata

Alla laetud 356 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

Polyphenolic composition of rhubarb (Rheum rhaponticum L.) and blackcurrant (Ribes nigrum L.), antibacterial and free radical scavenging properties of these plants in comparison with some other food plants : a thesis for applying for the degree of Doct...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Maaülikool
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Eesti Maaülikool
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b54690407
ISBN
9789916669129 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:678358

Märksõnad

VAATA VEEL