Методические рекомендации по совершенствованию организации диетического питания
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

Методические рекомендации по совершенствованию организации диетического питания

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Министерство торговли Эстонской ССР
Ilmumisaeg:
Keel:
vene
Deposiitor:
Eesti Rahvusraamatukogu
Kasutusmärge:
FUJITSU fi-7180, kaaned Zeutschel book scanner OS 12000C
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b1283631x
ISBN
9789916088975 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:671168

Märksõnad

VAATA VEEL