EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020 Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia : söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine : muudatus 2 = Microbiology of food, animal feed and water : preparation, production, storage and pe...
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 11133:2014/A2:2020 Toidu, loomasööda ja vee mikrobioloogia : söötmete ettevalmistamine, valmistamine, säilitamine ja toimivuse kontrollimine : muudatus 2 = Microbiology of food, animal feed and water : preparation, production, storage and pe...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti, ladina
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b53665661

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:429614

Märksõnad

VAATA VEEL