EVS-ISO 1442:1999 Liha ja lihatooted : niiskusesisalduse määramine (põhimeetod) = Meat and meat products : determination of moisture content (reference method)
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-ISO 1442:1999 Liha ja lihatooted : niiskusesisalduse määramine (põhimeetod) = Meat and meat products : determination of moisture content (reference method)

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Standardiamet
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b12768467

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213589

Märksõnad

VAATA VEEL