Rye sourdough fermentation and bread stability = Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine

Laadi alla

Alla laetud 655 korda

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Kättesaadav välisvõrgus

PDF

Laadi alla

Rye sourdough fermentation and bread stability = Rukkitaigna hapendamine ja leiva vananemine

tehnilised andmed

Kirjastaja:
TUT Press
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Eesti Teadusagentuur SA
Laad:
raamat
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b29311974
ISBN
978-9949-23-378-6 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:268948

Märksõnad

VAATA VEEL