EVS-EN ISO 8261:2002 Piim ja piimatooted : mikrobioloogilisteks uuringuteks katseproovide, algsuspensioonide ja kümnendlahjenduste valmistamise üldjuhend = Milk and milk products : general guidance for the preparation of test samples, initial suspensio...
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-EN ISO 8261:2002 Piim ja piimatooted : mikrobioloogilisteks uuringuteks katseproovide, algsuspensioonide ja kümnendlahjenduste valmistamise üldjuhend = Milk and milk products : general guidance for the preparation of test samples, initial suspensio...

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Eesti Standardikeskus
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b25208846

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213265

Märksõnad

VAATA VEEL