Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus
Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus
Ei ole kättesaadav välisvõrgus
EVS 646:1993 Nisu- ja rukkijahu : üldjuhend küpsetusomaduste määramiseks = Wheat flour rye flour : general guidance to the drafting of bread-making test = Мука пшеничная и ржаная : общее руководство по определению хлебо-пекарных свойств...
Raplamaa pärandkultuuristAat Sarv, Kalev Tihkan, Mehis Maipuu, Tiit Petersoo, Lembitu Twerdjanski, Arvi Sepp, Jüri Kõiv, Raul Aalde, Hetti Kask, Toivo Sepp, Uno Treier, Jürgen Kusmin