A new method of determining the nutritional value of foodstuffs and the practical importance of such a method
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

A new method of determining the nutritional value of foodstuffs and the practical importance of such a method

tehnilised andmed

Kirjastaja:
[Tartu State University Estonian S.S.R.]
Ilmumisaeg:
Keel:
inglise
Deposiitor:
Tartu Ülikooli raamatukogu
Rahastus:
Digiteerimist rahastas Euroopa Regionaalarengu Fond
Laad:
raamat
ESTER
b13883951
ISBN
9789916366998 (pdf)

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:979675

Märksõnad

VAATA VEEL