Toidu säilimisaja määramine. II osa Mikrobioloogilised näitajad toidugruppide kohta
View View

Downloaded 5 times

Available at the authorised workplace in the National Library of Estonia, Archival Library of the Estonian Literary Museum, Tallinn University of Technology Library, University of Tartu Library and Academic Library of Tallinn University

Available in the network of the National Library of Estonia

Available in public network

Toidu säilimisaja määramine. II osa Mikrobioloogilised näitajad toidugruppide kohta

Technical data

Publisher:
Eesti Maaülikool, toiduhügieeni ja rahvatervise õppetool : Maaeluministeerium
Published:
Language:
Estonian
Depositor:
Mati Roasto
User Note:
https://toiduteave.ee/wp-content/uploads/2017/12/Säilimisaja-määramise-juhend-II-osa_dets-2017.pdf
Type:
book
Copyrighted
ESTER
b47563862
ISBN
978-9949-629-12-1 (II osa :pdf)

URL: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:393313

Keywords

SEE ALSO