EVS-EN ISO 6887-2:2017 Toiduahela mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2, Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad = Microbiology of the food chain : preparat...
View View

Available at the authorised workplace in the National Library of Estonia, Archival Library of the Estonian Literary Museum, Tallinn University of Technology Library, University of Tartu Library and Academic Library of Tallinn University

Access restricted in the network of the National Library of Estonia

Access restricted in public network

EVS-EN ISO 6887-2:2017 Toiduahela mikrobioloogia : katseproovide, algsuspensiooni ja kümnendlahjenduste ettevalmistamine mikrobioloogiliseks uuringuks. Osa 2, Liha ja lihatoodete ettevalmistamise erieeskirjad = Microbiology of the food chain : preparat...

Technical data

Publisher:
Eesti Standardikeskus
Published:
Language:
Estonian
Depositor:
Eesti Standardikeskus
Type:
standard
Copyrighted
ESTER
b47693861

URL: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:330977

Keywords

SEE ALSO