EVS-ISO 3496:1998 Liha ja lihatooted : hüdroksüproliini määramine = Meat and meat products : determination of hydroxyproline content
Vaata Vaata

Kättesaadav autoriseeritud töökohal Eesti Rahvusraamatukogus, Eesti Kirjandusmuuseumi Arhiivraamatukogus, Tallinna Tehnikaülikooli Raamatukogus, Tartu Ülikooli Raamatukogus ja Tallinna Ülikooli Akadeemilises Raamatukogus

Ei ole kättesaadav Eesti Rahvusraamatukogu sisevõrgus

Ei ole kättesaadav välisvõrgus

EVS-ISO 3496:1998 Liha ja lihatooted : hüdroksüproliini määramine = Meat and meat products : determination of hydroxyproline content

tehnilised andmed

Kirjastaja:
Standardiamet
Ilmumisaeg:
Keel:
eesti
Deposiitor:
Eesti Standardikeskus
Laad:
standard
Autoriõigusega kaitstud
ESTER
b1060621x

Püsilink: http://www.digar.ee/id/nlib-digar:213640

Märksõnad

VAATA VEEL